КРАЙ НА КОПИРАНЕТО НА ЧИПОВЕ С КОНТАКТНИ I-BUTTON
Криптирана централа работи само с криптирани електронни чипове
Възможност за справки с хронология и календар на събитията

Доставка и монтаж – 490,00 лв.

Допълнително може да се монтира:

реле за връзка с домофоните – 15 лева;

допълнителен четец отвътре за излизане, вместо бутон за излизане – 55 лева;

сензорен ключ за излизане ” NO TOUCH ” – 75 лева.

Използва се предимно при алуминиеви и пластмасови дограми за да се избегне усукването по вертикалата и в местата на самите сглобки на дограмата. Самото заключване се осъществява посредством дроп-болт с диаметър 16 мм, който се фиксира в насрещника и гарантира надеждно заключване в точката на максимално усилие  около и в самите дръжки на входната врата.

Предимства на електронните ключове:

Електронните ключове могат да бъдат изтривани, временно забранявани или разрешавани за работа в системата. Ако един ключ е изтрит или забранен от паметта на системата, то той не може да оперира с нея.

Всички операции свързани със записване на нов ключ, изтриване на ключ, временна забрана на ключ, контрол на системата, се осъществяват от собственика, чрез мастер ключ. Мастер ключът е главен, единствен ключ за системата, чрез който тя се управлява. Той не може да бъде изтрит. Електронните ключове позволяват един и същи ключ да бъде програмиран да отключва много брави.

Това ще Ви позволи вместо тежката връзка с ключове, да носите и оперирате само с един електронен ключ и в същото време да се чувствате защитени. Ако загубите даден електронен ключ, единственото нещо, което е необходимо да направите е да минете през бравите, които той отключва, да го изтриете и на негово място да запишете нов.

Това е възможно, тъй като всеки електронен ключ е с уникален, различен код и бравата помни кодовете на всички ключове, които имат достъп до нея. При механичните брави всички ключове са с еднакъв код и при загуба или кражба на ключ ще трябва да смените цялата брава с нова и всички ключове към нея. Чрез ползването на електронни заключващи системи не се нуждаете от техници, сервизни работници или ключари, Вие сами управлявате заключващата система.